Scrisori pentru Mos Craciun

Să te bucuri în dimineața de Crăciun de cadoul pe care l-ai așteptat tot anul ar trebui să fie un drept garantat prin lege. Sau, cel puțin, probabil că așa ar răspunde orice copil pe care l-am întreba. Din păcate însă, în cazul multor copii din medii defavorizate, Crăciunul nu este cu nimic special față de oricare altă zi din an. Ei nu-și doresc jucării foarte scumpe sau cele mai noi gadgeturi. Ar fi fericiți chiar și cu o păpușă, câteva fructe sau o ciocolată.

Înscrie-te și îndeplinește dorințele unui copil!

Dacă reprezinți o Companie

Companiile se pot înscrie în programul Scrisori pentru Moș Crăciun și să dea astfel posibilitatea angajaților lor să devină Moș Crăciun pentru un copil dintr-o familie defavorizată. Pentru a putea adera la program trebuie să completezi un formular de înregistrare. După validarea contului, angajații tăi vor putea alege scrisoarea copilului pentru care doresc să fie Moș Crăciun. Descoperă mai multe detalii cu un simplu click pe butonul de mai jos.


Dacă reprezinți o Organizație

ONG-urile se pot înscrie în programul Scrisori pentru Moș Crăciun completând formularul de aderare. Odată ce organizația ta este validată vei putea accesa platforma, încărca scrisorile copiilor și trimite cereri de afiliere uneia sau mai multor companii înscrise. Descoperă mai multe detalii cu un simplu click pe butonul de mai jos.


Ești angajatul unei companii?

Vrei să fii Moș Crăciun pentru un copil, dar compania ta nu este înscrisă pe platforma Scrisori pentru Moș Crăciun? Solicită companiei tale să creeze un cont valid în platformă. După crearea contului te vei putea înscrie ca Moș Crăciun.