Bine ai venit!

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că reprezinți o organizație neguvernamentală care are ca beneficiari copii care cred în magia lui Moș Crăciun și vrei ca această magie să nu se risipească. Pentru aceasta trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

  1. Completează cererea de aderare la program și așteaptă validarea acesteia. Se va crea automat un cont de administrator pe platforma Scrisori pentru Moș Crăciun al organizaţiei pe care o reprezinți.
  2. După aprobare vei putea vedea lista companiilor care participă în program și ai căror angajați ar putea deveni Moș Crăciun pentru copiii organizației. Trimite o "cerere de prietenie" companiilor cu care vrei să colaborezi.
  3. Între timp, încarcă scrisorile copiilor în platformă. Ai grijă să urmezi întocmai indicațiile, pentru a nu întâmpina probleme.
  4. După acceptarea prieteniei de către companie, angajații acesteia pot vedea toate scrisorile încărcate și detaliile corespunzătoare fiecăreia în parte.
  5. Vei putea urmări pe platformă când un copil își găsește un Moș Crăciun.

Date Organizatie

Acest cod il vei folosi in denumirea scrisorilor. Ex: FVR1.jpg, FVR2.jpg Trebuie sa aiba intre 2-4 caractere si pe cat posibil sa reprezinte initialele organizatiei pe care o reprezinti.
Adresa site-ul trebuie să înceapă cu http://, https:// sau www.

Date reprezentant organizatie