Bine ai venit!

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că îţi doreşti să te transformi în Moș Crăciun și să faci un copil fericit. În calitate de reprezentant al unei companii mai trebuie să întreprinzi câțiva pași, apoi vei putea oferi angajaților tăi posibilitatea de a alege dintre scrisorile trimise de copii Moșului.

  1. Completează cererea de aderare la program și așteaptă validarea acesteia. Se va crea automat un cont de administrator pe platforma Scrisori pentru Moș Crăciun pentru compania pe care o reprezinți şi vei primi un link generat automat, propriu companiei tale, care va apărea în dashboard-ul contului de Admin de pe platformă.
  2. După validare poți vedea lista organizațiilor care participă în program și care au încărcat scrisorile copiilor de care se ocupă. Trimite o cerere de afiliere organizațiilor cu care vrei să colaborezi.
  3. După acceptarea prieteniei de către ONG-urile alese, poți trimite angajaților tăi un email care să conțină link-ul generat automat, propriu companiei tale, care apare în dashboard-ul contului de Admin de pe platformă.
  4. Pentru a deveni Moș Crăciun, angajații trebuie să acceseze link-ul trimis de tine și să își creeze un cont pe platformă.

Date companie

Adresa site-ul trebuie să înceapă cu http://, https:// sau www.

Date reprezentant companie